Boek een afspraak

  WOONN_development_veurne_vanhoutte_beyl

  Woonn Development

  WOONN development staat voor de ontwikkeling van ruimtelijk kwalitatieve woonprojecten op basis van een eerlijke architectuur. Bij WOONN geloven we dat elke plek een eigen en aangepaste invulling verdient. Elk project is het resultaat van een intensieve zoektocht naar architectuur op maat van zijn omgeving en bewoners. Hiervoor werken we nauw samen met gepassioneerde architecten die mee zorgen voor een eigenzinnige visie binnen het hedendaagse architectuur- en vastgoedlandschap.

  Bouwen op ervaring
  Zaakvoerders Marijn Vanhoutte en Marijke Beyl bouwen met WOONN development op de ervaring van vastgoedvennootschap MAVAM nv, sinds 2003 actief in projectontwikkeling. 

  Met onze achtergrond als ingenieur-architect wordt er veel belang gehecht aan de technisch kwalitatieve uitvoering van de projecten en zoeken we steevast naar betrouwbare en ervaren bouwpartners.

  "Creating honest and appropriate developments within contemporary needs"

  Maximale levenskwaliteit
  Binnen de uitdaging van stedelijke verdichting bewaken we de kwaliteit van individueel wonen en de integratie ervan in onze gebouwen. Kwalitatieve buitenruimte, (zon)licht, privacy en de nabijheid van groen worden intens onderzocht en geïntegreerd. Zo halen we alles uit de kast voor een maximale levenskwaliteit voor de bewoners.

  Een WOONN-project is een gezonde mix van typologieën. We creëren plaatsen waar ouderen, jongeren en gezinnen elkaar ontmoeten. Hierbij streven we naar een gezonde dynamiek waarbij een boeiende leef en/of werkplek ontstaat.

  Maatschappelijke meerwaarde
  Door te bouwen mengen we ons actief in het debat rond het wonen van de toekomst. We kiezen bewust voor een duurzaam en efficiënt ruimtegebruik door op goed bereikbare plaatsen te ontwikkelen. De bewoners genieten van de ligging nabij centrumfuncties en wonen op plaatsen die goed bereikbaar zijn met het openbaar vervoer. Het is ons antwoord op de vraag naar kwalitatief ruimtegebruik en efficiënte mobiliteit. Daarbij ontwikkelen we gebouwen die ecologisch, economisch en maatschappelijk een meerwaarde vormen.

  Interieur

  Vanuit onze achtergrond begrijpen we als geen ander dat een thuisgevoel een zeer persoonlijke ervaring is waarin geen standaard bestaat. Daarom ontwerpen we onze wooneenheden met een grote ingebouwde flexibiliteit tot personalisatie. Elke woning wordt afgewerkt en ingericht op een hedendaagse en toegankelijke manier.

  "Home is not a place, it's a feeling"

  Maak van uw huis een thuis met een interieur dat volledig aansluit bij uw voorkeur en smaak. Elke woning kan volledig gepersonaliseerd worden. Om u te begeleiden in het kneden van onze wooneenheden tot uw ideale woning, staat ons team tot uw dienst voor advies en opvolging.

  Vrijblijvend meer informatie?

  Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze projecten.

  WOONN_team_veurne_development

  Ons team

  Om elk bouwproces vlot te doorlopen, beschikt WOONN development over meerdere specialisten in eigen huis. Hun inzet en expertise zorgen doorheen het volledige bouwtraject voor een soepele en klantvriendelijke service.

  "A successful team is a group of many hands and one mind”

  De huisingenieur staat in voor de structurele duurzaamheid van onze woonprojecten. Een eigen projectcoördinator volgt de werf van A tot Z op. Onze interieurarchitecte/klantenbegeleider staat u bij voor alle keuzes en interieuropties.

instawall
Bekijk hieronder onze laatste instagramposts. — VOLG ONS