Boek een afspraak

LEVELS
Veurne | Pannestraat 58

Adem en leef

LEVELS zet in op persoonlijkheid. De 21 entiteiten – met één, twee of drie kamers – zijn zongeöriënteerd en beschikken over een groot, zonnig leefterras. De gelijkvloerse appartementen genieten daarbovenop elk van een private tuin. De hoogste verdiepingen bieden een ongeëvenaard zicht. De gemeenschappelijke tuin, afgeschermd van de buitenwereld, is er voor alle bewoners en diens bezoekers. Het Vaubanpark ligt in de achtertuin van dit woonproject. Ook het stadspark en het sportpark – met nieuwe indoor sportzaal – zijn snel te voet of met de fiets te bereiken. Via het stadspark wandelt u naar de Grote Markt met al z’n faciliteiten. LEVELS staat voor wonen in het groen, midden in de stad.

- Zongeöriënteerd
- Groot leefterras
- Wonen in het groen
- Uniek zicht

Innovatieve blikvanger

Het uitzonderlijke en prominente uitzicht van LEVELS maakt van dit gebouw de blikvanger bij het binnenkomen en verlaten van de stad. Het ingenieuze concept zorgt voor een spel van vlakken en reliëf in de gevel. Iedere woonentiteit krijgt zo een eigenheid en originaliteit. De lichte kleuren en hedendaagse, duurzame materialen dragen bij tot het luxueuze en innovatieve karakter van het gebouw. LEVELS unieke en statige karakter vloeit voort uit z’n omgeving.

- Ingenieus concept
- Duurzame materialen
- Luxueus en innovatief karakter

U kiest, U geniet

LEVELS gaat voor levenskwaliteit. U komt thuis in een ruime leefruimte waar overvloedig daglicht binnenvalt. Koken doet u in een eigentijdse en volledig uitgeruste keuken waarin het centrale kookeiland gericht is op gebruiks- en onderhoudsgemak. De badkamer is voldoende ruim voor twee wastafels en een douche. Iedere woning beschikt over een afzonderlijk toilet en een bergruimte. Op het gelijkvloers bevinden zich een gemeenschappelijke fietsenberging en een vuilnislokaal. U heeft de mogelijkheid een parkeerplaats of garage aan te kopen. Uw bezoekers of klanten voor het handelspand op het gelijkvloers, vinden vlot parkeerruimte op het pleintje voor het gebouw.

- Ruimte en licht
- Volledig uitgeruste keuken
- Mogelijkheid eigen parkeerplaats/garage

Ga waarheen U wil

LEVELS wist z’n locatie wel te kiezen. Leven in de nabijheid van de natuur met het gemak van de stad binnen wandelafstand. Veurne staat voor koffiehuizen die het hart verwarmen, restaurants waar het smakelijk vertoeven is en unieke winkels in de historische binnenstad. U kan vissen aan de vaart of wandelen en fietsen langs de verschillende aangeduide routes. Met de wagen bereikt u vlot de winkelketens langs de stadsrand, de aangrenzende kustgemeentes, alsook de autosnelweg richting Frankrijk of het binnenland.

- Nabijheid van natuur
- Toplocatie stadscentrum
- Vlotte bereikbaarheid

51.0746962 2.658646

Persoonlijk advies?

Boek een afspraak met een van onze adviseurs.

Meer info over dit project?
Wenst u meer info over dit project? Aarzel niet om ons te contacteren!