Boek een afspraak

SALT
Sint-Idesbald | Koninklijke Baan 289a

Eenvoud in vorm, kwaliteit in afwerking

Bij woonproject SALT slaan strakke vormgeving en kwaliteitsvolle materialen de handen in elkaar. Dit kleinschalig woonproject omvat vier entiteiten waarin licht en ruimte de boventoon voeren. Gelegen in het hart van Sint-Idesbald combineert SALT rust met beleving. Actief in de ochtend, zalig genietend in de avond. Of omgekeerd. Leef zoals u het wil.

Minimaal buiten, maximaal binnen

Omwille van de minimalistische en strakke vormgeving van de gevel integreert het gebouw perfect in deze kustgemeente. Binnenin de vier woonentiteiten onderstrepen de materiaal- en kleurkeuze de uitgepuurde detaillering. SALT gaat naar de essentie en kiest voor maximaal wooncomfort.

- Kleinschalige residentie
- Strakke vormgeving
- Maximaal wooncomfort

Cocon van licht

De centrale leefruimte biedt plaats aan een ruime zit- en eethoek en een keuken met kookeiland, waar u heerlijk kan genieten in een cocon van licht. Iedere woning heeft twee kamers, een badkamer en een afzonderlijk toilet. Het duplexappartement is voorzien van twee badkamers. Daarnaast zijn op het gelijkvloers een berging voor ieder appartement, twee staanplaatsen en een gemeenschappelijke fiets- en vuilnisberging beschikbaar.

- Licht en ruimte in alle kamers
- Royale leefruimte
- Twee garageplaatsen

Salt haalt de zee binnen

Alle appartementen genieten van zeezicht in meer of mindere mate. Grote ramen zorgen ervoor dat u maximaal geniet van licht. Alle appartementen hebben een terras aan de voorzijde met zicht over het George Grardplein. Bijkomend beschikken alle entiteiten over een terras/groendak aan de zuidgerichte achtergevel.

- Zicht op zee
- Grote glaspartijen
- Terras aan voor- en achterzijde

Het zoute en het zoete

SALT verenigt het beste wat de kust te bieden heeft. Het zoute van de zee ontmoet het zoete van het leven. Op culinair vlak hoeft u niet op uw honger te blijven zitten. Verse vis en oesters, vlees van eigen bodem of koffie van versgemalen bonen, u vindt het allemaal op wandelafstand. Ook uw culturele honger wordt gestild, in het Delvaux-museum of de moderne kunstgalerie YesArt. De centrale ligging van SALT maakt naburige gemeentes vlot bereikbaar. Golfen in Oostduinkerke, naar de film in Koksijde of genieten van het historische Veurne, het kan allemaal op een boogscheut van uw nieuwe thuis.

- Wonen in stijl
- Culinaire topproducten op wandelafstand
- Kunst en cultuur op een boogscheut

51.1110856 2.6132949

Persoonlijk advies?

Boek een afspraak met een van onze adviseurs.

Meer info over dit project?
Wenst u meer info over dit project? Aarzel niet om ons te contacteren!